Μελίσσα Καργιαννάκη

Μελίσσα Καργιαννάκη

Να πως θέλει να μιλήσει γιά τον εαυτό της η Μελίσσα Καργιαννάκη η Ελληνο-Καναδέζα που θα έχουμε ομιλήτρια στο digital event μας την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 - Ιδού λοιπόν το ... εναλλακτικό βιογραφικό της : 

Στα 25 μου κέρδισα ένα βραβείο απο την Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας

Το 2018 με την skritswap , την start up που δημιούργησα , κέρδισα μία θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες Καινοτόμες Επιχειρήσεις του Καναδά

Σκοπός ζωής μου είναι να επαναφέρω ισορροπία στην εξουσία της κοινωνίας.

Με την skritswap μου , με VC χρηματοδότηση απο την Silicon Valley , επιχειρούμε να μετατρέψουμε το οποιοδήποτε δυσνόητο κείμενο σε απλό , κατανοητό , απτό,  βοηθώντας τις εταιρείες να μεταδίδουν τα μηνύματα τους στους πελάτες τους , ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά

Με την καθαρή γλώσσα #plainlanguage  στα  documents τους , οι Τράπεζες   και οι Ασφαλιστικές  Εταιρείες   που μας εμπιστεύτηκαν , κερδίζουν χρόνο και χιλιάδες δολλάρια ! 

Λένε γιά μένα ότι φέρνω σπιρτάδα & γοητεία σε μία συζήτηση , προσπαθώντας να εξισορροπώ μεταξύ του εύθραυστου & της ατέλειωτης δύναμης .

Μεγάλωσα με δύο μικρότερα αδέλφια , μου αρέσει το snowboard και να τραγουδάω όπερα .

Δεν είμαι ιδιαίτερα αθλητική ωστόσο εχω κάνει μαθήματα γκόλφ, μπάσκετ , μποξ και αναρρίχησης .

Αν φτάσατε μέχρι εδώ διαβάζοντας γιά μένα ,  κρατήστε αυτό :  οι αποτυχίες και τα ΟΧΙ είναι τα εμπόδια που οδηγούν στην επιτυχία.